Pogoji uporabe

Nakupovanje: posredovanje osebnih podatkov
Nakupovanje in posredovanje osebnih podatkov je dovoljeno samo pravno in poslovno sposobnim osebam, starejšim od 15. leta, ostale osebe morajo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika. Zato v primeru registracije oz. nakupa izdelka na spletnem mestu www.ionizator.si smatramo, da je oseba (kupec) polnoletna.

Tehnični parametri
Podjetje Margop d.o.o. si prizadeva na svoji spletni strani zagotavljati posodobljene in točne podatke, vendar pa za točnost le-teh, kot tudi za morebitno nastalo škodo, ki bi izhajala iz njene uporabe, ne prevzema odgovornosti. Cenovne informacije, kot tudi foto in video material, ki je objavljen na spletnem mestu, je zgolj informativne narave. Zato podjetje Margop d.o.o. ne jamči verodostojnost ter popolnost teh informacij.

Podjetje Margop d.o.o. si pridržuje vso pravico do morebitnih sprememb informacij (cen, pogojev poslovanja ipd.), ki so navedene na internetnih straneh www.ionizator.si brez kakršnega koli vnaprejšnjega obvestila.

V primeru nedelovanja spletnega mesta www.ionizator.si, podjetje Margop d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako ne, v kolikor so določene informacije nepopolne oz. netočne.

Komunikacija, ki teče v elektronski obliki, se šteje kot bi bila pisna in ima veljavnost pogodbe. Spletna trgovina deluje na območju Republike Slovenije, v kolikor ni drugačen dogovor med nami in kupcem. Trgovina je odprta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Mogoče so določene omejitve v dostopu, zaradi tehničnih in drugih razlogov.

Pravica do ostopa od pogodbe 

Potrošnik ima pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43. členu nima, mora biti to izrecno navedeno. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, je podjetje dolžno vrniti vsa opravljena plačila in sicer najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Pravica do odstopa od pogodbe je pravica potrošnika zaradi same narave pogodba-pogodba sklenjena na daljavo. Potrošnik ima pravico do vračila vseh plačil in sicer: plačane kupnine, poštnih stroškov in stroškov provizije, ki jo zaračunava dostavljalec blaga ob izročitvi blaga.

Ionizator © 2023